Dejlig dag på Sundet med mange fisk

Her ses Annette, Ove, Sten, Hans,

Og her Erik, Ivan, Erik og Valde

Mandskabet på fire både havde d. 12. maj en stor fiskedag på Sundet med mange fisk. 

Annette og Valde havde fra morgenstunden sørget for kaffe og morgenbitter til de friske, og da bådene returnerede var der fint fremmøde fra de øvrige medlemmer af bådelauget til præmieoverrækkelsen. Den stod Valde myndigt for sammen med Johnny.

Her ses de glade vindere der fik fine præmier fra Bue Net. Eriks Båd vinder 1. præmie med en flot torsk pø 3,8 kg. Eriks båd vinder også 2. præmie med den længste fisk (Torsken var lige et mulehår længere end Stens hornfisk) og Sten vinder 3. præmie for flest fisk, 7 torsk og 1 hornfisk.

Tak for en fin fisketur

Vi ses til næste år, hvor flere sikkert vil blande sig i striden.