Invitation til åbent hus

Dragør Bådelaug – en klub for tursejlere

Dragør Bådelaug har tilladt sig at sætte en hilsen på din båd. Vi gør det for at fortælle dig om byens tursejlerforening – som vi håber, du får lyst til at være med i.

 

Hvis du har lyst til at møde nogle af os, så kom til åbent hus i klubben søndag d. 20. juni kl. 11.- 12.00.

 

Her fortæller vi lidt om klubbens aktiviteter.

 

Vi har vores både liggende i lystbådehavnen, i den gamle Dragør Havn og i Jollehavnen ved Fortet. Du kan kende os på klubstanderen.

 

Ny sejler og brug for hjælp

Vi har oprettet en ”hjælperbank” til dig, der er ny sejler, og som måske ikke har det store netværk på havnen. Hjælperne er rutinerede sejlere, der kan rådgive og hjælpe med meget af det som skal gøres, når båden klargøres, sættes på land eller skal ud at sejle sikkert. Kontakten til hjælperne står Per Herngaard for. Skriv eller ring til Per på tlf. 21701828. Eller mød op i klubben til åbent hus d. 20. juni kl. 11.00

 

Ung – gammel

Mange af laugets medlemmer har været med i mange år. De fleste af os er + 50.

Det yngste medlem er dog 33 år og en del er under 50. Er du selv en yngre tursejler, så er der altså basis for at mødes med andre og danne et nyt ungt netværk i vores klub.

 

Tursejlads

Med de særlige vilkår i denne sæson har vi håb om to fælles ture. Den første er en endagstur til Middelgrundsfortet d. 21. august. Som du måske ved, så er spejderbevægelsen i færd med at ændre det gamle fort til ”Ungdomsøen”. Vi skal over og se hvordan det skrider frem.

 

Du kan deltage på denne tur uden at være medlem. Vil du med, så hold øje med opslag på broen eller klubhuset. Du kan få en hjælper med som gast, hvis du gerne vil have det. Eller du kan selv være gast hos en anden, hvis det passer bedre.

 

Hvis forholdene i Sverige tillader det så går sensommerturen til Klakshamn og Limham. Se nærmere i årshjulet på hjemmesiden. Her kan du også læse om mange andre arrangementer gennem sommer og vinter som vores klub afholder. Det kan f.eks. være kurser i VHF-radio, Duelighed eller temaaftener med maritimt indhold.

 

Klubhuset

Et vigtigt aktiv for os er klubhuset, der ligger på sandtangen lige ved legepladsen. Medlemmerne mødes i og ved klubhuset. Når du har været medlem i et år kan du bruge klubhuset til familiearrangementer.