Flyer

Dragør Bådelaug – en klub for tursejlere

Dragør Bådelaug har tilladt sig at sætte en hilsen på din båd. Vi gør det for at fortælle dig om byens tursejlerforening – som vi håber, du får lyst til at være med i.

Vi har vores både liggende i lystbådehavnen, i den gamle Dragør Havn og i Jollehavnen ved Fortet. Du kan kende os på klubstanderen.

Her fortæller vi om klubbens aktiviteter:

Hvis du har lyst til at høre mere og møde nogle af os, så kom til åbent hus i klubben søndag d. 11. juni kl. 12.00 – 14. 00

Ung – gammel

Mange af laugets medlemmer har været med i mange år. De fleste af os er + 50.

Det yngste medlem er dog 33 år og en del er under 50.  Er du selv en yngre tursejler, så er der altså basis for at mødes med andre og danne et nyt ungt netværk i vores klub.

Tursejlads

Sensommerturen går til Saltholm. På vores hjemmeside kan du også læse om mange andre arrangementer gennem sommer og vinter som vores klub afholder. Det kan f.eks. være kurser i VHF-radio, Duelighed eller temaaftener med maritimt indhold.

Du kan deltage på sensommerturen uden at være medlem. Vil du med, så hold øje med opslag på broen eller klubhuset.  Du kan få en hjælper med som gast, hvis du gerne vil have det. Eller du kan selv være gast hos en anden, hvis det passer bedre.

Klubhuset

Et vigtigt aktiv for os er klubhuset, der ligger på sandtangen lige ved legepladsen. Medlemmerne mødes i og ved klubhuset. Når du har været medlem i et år kan du bruge klubhuset til familiearrangementer.

Som sagt hvis du vil møde nogen af os så ses vi til åbent hus søndag d. 11. juni kl. 12.00 ved klubhuset.