Fem både med gaster testede Tillidssejlads

Søndag d. 27. august prøvede fem både om ideen med Tillidssejlads var noget ved. Opgaven var at gennemsejle den samme rute to gange og med samme tid begge gange. Uden at bruge elektronisk udstyr.

Turudvalget gav mulighed for at sejle èt af to ben: Enten ud at runde Sdr. Røse eller op til Ndr. Røse. Som forstyrrelse skulle bådene forbi Nordre. Mole, hvor Per (Gnyx) havde sat signalflaget R op. Det skulle aflæses.

Turen startede ved Mastekranen i Ny Havn, hvor Arne og Vivi gav tidspunkter til bådene, når de rundede. Deltagerne var Nana II med Christian Vamberg og Hans Krebs Ovesen. Vindi II med Per Kofod og Sus, S’nette med Claus Palm og Janet Bentzen, Cirkeline med Henrik Jacobsen og Marianne og som 5. båd Kringle med Johnny Riber Larsen og Dan Pio.

LM24, Kringle gøres klar til tillidssejlads

Vejret var godt, og alle havde fornøjelse af sejladsen, selvom det først blev rigtigt spændende det sidste stykke på 2. runde, hvor man skulle ramme samme gennemsejlingstid som i første.

Præmieoverrækkelsen var festlig og igen! med fine præmier i form af gavekort til BUE-Net til de tre mest præcise både. Det var Cirkeline, Kringle og S’nette.

Så blev der hygget og grillet

Mens sejlerne passede sejladsen var der andre i gang med at forberede grill. Her sørgede John Lund og Torben Fiege for at grillen var klar. Lis P. Anne Knudsen, Anne-Lise Pio og Bente Fiege forberedte pølser og andre lækkerier, så det hele var klart når sejlerne kom hjem til klubhuset.

Andre medlemmer var mødt op for at følge sejladsen og deltage i den efterfølgende hygge.

Alle var enige om, at Tillidssejlads skal sejles igen. Men sejladsen skal være med flere udfordringer og der skal være mulighed for at sejle turen med sejl.